Ambiance--bio-burner
Treviso-C14--bio-burner
Umbria-844--bio-burner

Bio Ethanol Sfeerhaarden

Wat zijn bio ethanol sfeerhaarden

De Lange en Reek introduceert samen met Rubyfires een gepatenteerd product: de Bio Flame brander®. Dit revolutionaire product is een combinatie van een openhaard zonder rookkanaal met een keramische brander, die brandt op een speciaal hiervoor ontwikkelde brandvloeistof. Door het absorberende materiaal is de brander zeer zuinig in het gebruik. De combinatie van dit unieke brandsysteem en de brandvloeistof zorgt ervoor dat deze in elke ruimte kan branden zonder het vrijkomen van rookgassen. De losse branders kunnen tevens in een bestaande haard geplaatst worden of kunnen naar eigen creativiteit op andere manieren toegepast worden.

De Lange & Reek levert o.a. Rubyfires , omdat dit deze enige aanbieder van een brandsysteem dat de veiligheid optimaal waarborgt.
In tegenstelling tot de branders van veel andere aanbieders heeft de Ruby Bio Flame brander géén open reservoir. Door het gebruik van de unieke keramische steen brandt de vloeistof schoon, zuiver en is het brandsysteem bijna reukloos. Door de geleidelijke verbranding is er een regelmatige vlam gedurende de gehele brandduur. Niet de vloeistof brandt, zoals bij andere systemen, maar de verdamping vanuit de “steen”. Speciaal voor deze brander is een unieke brandvloeistof ontwikkeld. Deze wordt door Ruby Fires zelf in Nederland vervaardigd.

De combinatie van het brandsysteem met de speciale vloeistof (deze vloeistof is wereldwijd verkrijgbaar) zorgt ervoor dat het gebruik uiterst veilig is.

Alle voordelen op een rij:

  • Uniek gepatenteerd systeem
  • Zeer veilig
  • Geen rookkanaal nodig
  • Overal toepasbaar: woonkamer, slaapkamer, appartement, caravan of zelfs buiten!
  • Tevens te plaatsen in oude, niet werkende kachels en openhaarden
  • Uitermate geschikt om naar eigen creativiteit in haarden zonder rookkanaal te bouwen

Merken

O.a. de volgende merken kunnen wij u leveren:

 

Anyfire
Arte
Bocal
Dru
Dimplex
Dovre

Element 4
Faber
Have
Kombifire
Matin
Nestor

Pelgrim
Ruby
Surdiac
Spartherm
Speedy
Thermocet