Infra-rood panelen

Redwell Infrarood Warmtepanelen.
Revolutionair verwarmen: comfortabel, stijlvol, gezond en kostenbesparend. Als hoofd of bijverwarming, in b.v. woningen, vakantiehuizen, kantoren, jachten, horeca. Comfortabel door de manier waarop infrarood panelen verwarmen. Kostenbesparend in aanschaf en onderhoud, en tevens ook energiezuinig in het gebruik. Stijlvol, doordat uiteenlopende designs de functionaliteit verbergen en door de flexibele inzet ook ruimte besparen. Gezond, door de positieve uitwerking van infrarood en de stralingwarmte, die geen verplaatsing van stof, bacteriën en huismijt genereert.
Energiezuinig.
In de regel wordt gesteld dat verwarming, gebruik makend van elektriciteit, duur is. Een vergelijk tussen de warmteopbrengst uit verbranding van aardgas met die van de warmteopbrengst uit elektriciteit tonen dit in eerste instantie dan ook onomstotelijk aan. Ter vergelijk: 1m³ aardgas levert gemiddeld 10,3 kWh aan warmte. Omgerekend naar Euro’s zou dan gesteld worden, dat elektrische verwarming 4x zo duur is dan verwarming met gas. Dit is uiteraard een stelling die in de berekening voor de totale kosten voor verwarming van een woning echter niet op gaat.
Hoofdverwarming:
In de kosten voor verwarming moeten de kosten worden meeberekend van de gehele installatie, de jaarlijkse onderhoudskosten, het verbruik aan elektriciteit door de pomp(en) van de installatie, de verliezen die optreden in het warmtetransport door het leidingstelsel van de CV installatie naar de ruimten die men wenst te verwarmen en het rendement van de installatie. Ook de verliezen die optreden omdat ruimten onnodig worden opgewarmd en doordat systemen traag reageren (met name vloerverwarmingen)  op gewenste temperatuursveranderingen, werken kostenverhogend. Door een evenwichtige temperatuur- en vochtbalans is een behaaglijke gevoelstemperatuur eerder bereikt waardoor in de regel de thermostaat 1 graad lager ingesteld kan worden. Redwell heeft een onafhankelijke studie laten verrichten in de kosten voor verwarming met haar IR panelen in vergelijk met de huidige uiteenlopende systemen op de markt. De resultaten van deze studie tonen aan dat IR verwarming met Redwell gunstiger uit pakt dan aardgas en zelfs ook andere systemen, zoals warmtepompen.

Toepassingen:

Merken

O.a. de volgende merken kunnen wij u leveren:

Anyfire
Arte
Bocal
Dru
Dimplex
Dovre

Element 4
Faber
Have
Kombifire
Matin
Nestor

Pelgrim
Ruby
Surdiac
Spartherm
Speedy
Thermocet