badkamer
badkamer2
badkamer3

Redwell Infrarood Warmtepanelen voor de badkamer.

Ook voor de badkamer zijn de warmtepanelen uitermate geschikt. De infrarood stralingswarmte genereert een behaaglijkheid die vergelijkbaar is met de stralen van de zon. De panelen zijn leverbaar in spiegel-, schilderij-, glas- en plafondpanelen. Een voordeel van een paneel, uitgevoerd als spiegel is, dat deze niet meer beslaat. Door toepassing van een Infrarood paneel is een (design) radiator overbodig en wordt er ruimte bespaard. Een plafondpaneel heeft weer als voordeel dat deze de vloer nog directer verwarmt.

Het uitgebreide programma aan modellen biedt keuze genoeg om aan te sluiten op het design van uw badkamer.  Nog persoonlijker wordt het wanneer u een model kiest, dat kan worden uitgevoerd met uw eigen beeldmotief. Geheel onafhankelijk van een bestaande CV-regeling kunt u met een aparte en draadloze thermostaat de temperatuur in uw badkamer instellen, zodat deze geheel aansluit op uw warmtebehoefte in tijd en temperatuur.

In een badkamer zijn de grootste ergernissen vaak schimmel en vochtplekken. Ook dat is nu verleden tijd. Infrarood is stralingswarmte die niet de lucht maar objecten verwarmt. De objecten (muren, plafonds, meubels enz.) absorberen de straling om deze vervolgens weer af te geven aan de ruimte. Hierdoor zijn de objecten in de regel warmer dan de lucht met als gevolg dat het vocht in de lucht  minder zal condenseren op deze objecten. In het bijzonder in badkamers heeft dit een positief effect op de schimmelvorming.
Kortom: Redwell Infrarood Panelen, een eenvoudige keuze!

Merken

O.a. de volgende merken kunnen wij u leveren:

 
 

Anyfire
Arte
Bocal
Dru
Dimplex
Dovre

Element 4
Faber
Have
Kombifire
Matin
Nestor

Pelgrim
Ruby
Surdiac
Spartherm
Speedy
Thermocet