Gordijnen1
Gordijnen2
Blue3

Gordijnen

Op het gebied van gordijnen en vitrage heeft De Lange & Reek bijna alles in huis.

Maar leveren op zich is niet zo moeilijk. Wij confectioneren alle gordijnen en vitrage op maat. Het opmeten wordt u totaal uit handen genomen. Zo ligt het risico van fouten niet bij u maar bij ons.Daarnaast is een stuk advies ter plaatse in veel gevallen wenselijk of zelfs noodzakelijk. Bij het opmeten wordt rekening gehouden met verschillende storende factoren zoals verwarmingspijpen, radiatoren enz.

Naast gewone gordijnen worden er in ons atelier ook vouwgordijnen vervaardigd van de stof van uw keuze. Roman blinds, Swiss blinds en Australian blinds. Vitrage is voor de inrichting van ons tegenwoordige huis bijna onontbeerlijk omdat men hierdoor vaak een veel betere geluidsakoestiek verkrijgt. Dit is noodzakelijk omdat er vaak gekozen wordt voor hardeï vloeren zoals parket, laminaat, grind, plavuizen of marmoleum. Door vitrage toe te passen dempt men de galm van stemmen en muziek tot aanvaardbare normen.

De Lange & Reek kan uw vitrage ook maken op de ‘Duitse’ of ‘Belgische’ manier. Dit houdt in dat de plooien aan de onderkant van de vitrage worden “ingeschoten” waardoor deze zeer regelmatig hangen en het op afstand soms lijkt alsof er lamellen hangen. Toch zijn er genoeg mensen die liever kiezen voor de nonchalante wijze van gordijnen en vitrage ophangen. Voor ieder wat wils.

Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment fournituren zoals roede, rail, embrassehaken e.d.

Merken

Wij kunnen o.a. de volgende merken leveren:

 

Ado
Artelux
Arte Nederland
Egger

Eijffinger
De ploeg
Unland
Verosol