inspiration-energy_g
MacazzBoxspring
slapen3

Slapen

Eastborn matrassen

Een goede matras moet uw lichaam gelijkmatig ondersteunen, zodat de wervelkolom ook ’s nachts de natuurlijke S-curve behoudt en u ontspannen en uitgerust de dag kunt beginnen. Alle Eastborn matrassen zijn ontwikkeld met deze doelstelling voor ogen.

Binnen de Eastborn Prime collectie heeft u de keuze uit 3 matras series:

  • De TempSmart® collectie. Grote keuze uit verschillende ligcomforts. Nagenoeg alle matrassen zijn even hoog, U kunt dus een ander type matras kiezen dan uw partner en toch deze beide matrassen prima in één ledikant gebruiken. De TempSmart® matrassen zijn voorzien van TempSmart® materialen welke helpen om uw lichaamstemperatuur meer constant te houden tijdens uw slaap.
  • PerfectAdjust collectie. Deze matrassen zijn geschikt voor iedereen dankzij de speciale pocketvering opbouw van hoge en lage veren. Of u nu gecontoured bent of juist wat rechter van postuur. Licht van gewicht of volslank. Binnen deze collectie vindt u altijd een matras dat bij u past! Van hoes tot ambachtelijk genopt en gestoffeerd. Zelfs in meubelstof of echt leder te verkrijgen, om te combineren met een comfortabele topdekmatras.
  • Xanté collectie. Een ruime keuze in matrassen in een aantrekkelijk prijssegment. De Xanté matrassen zijn voorzien van Sensity®, voor een schoon en fris bed.
  • Overige matrassen. Dit zijn de matrassen die niet in één collectie zijn samen te voegen omdat deze matrassen elke een specifieke eigenschap hebben. Of het nu de scherpe prijs kwaliteitverhouding is, de uitvoering of de materialen die gebruikt worden.

Stuk voor stuk prima matrassen, voor een uitstekende prijs!

Uw persoonlijke voorkeur, uw budget, uw lichaamslengte en –gewicht en uw slaaphouding bepalen de uiteindelijke keuze. Kom naar onze showroom en laat u adviseren!

Boxsprings
Eastborn biedt een ruim scala aan boxsprings. Vaste en elektrisch verstelbare om lekker te relaxen, ontbijten, te lezen of TV te kijken. De Eastborn boxspring is er in vele lengte en breedte maten, maar altijd in 1-persoons uitvoering. Een tweepersoonsbed bestaat uit twee boxsprings. Daarop legt u 2 éénpersoons-matrassen, of een tweepersoonsmatras.

Een voordeel van de Eastborn boxspring is dat deze over de volle breedte veert, waardoor u geen hard gedeelte in het midden voelt.

U heeft de keuze uit zeer veel verschillende stoffen én zelfs ook echt leder. In combinatie met een hoofdbord en eventueel voetbord creëert u zo het bed van uw dromen.

Alle boxspringcombinaties en matrassen worden voor u op maat gemaakt in de stof naar wens!

Merken

O.a. de volgende merken kunnen wij u leveren:

 

Allure Kasten
Beddinghouse
Best Bedding
Bopita baby- en kinderslaapkamers
Brinkhaus
Brouwers Bedding
Cevilit

Cinderella
Dunlopillo
Eastborn Emdeka
van Es Home Fikszo
Vroomshoop
Zondag
Irisette
Macazz

Muller Textie
Poseidon
Kuperus
Recor Bedding
Slizing
Tempur
Texeler
Velda