Zo doeje thuisinspiratie op

Ook vanuit huis kun je veel wooninspiratie opdoen. Want wist je dat je op onze websites ook moodboards kunt maken of producten in 3D kunt bekijken in onze roomplanner? Leuk om thuis te doen én handig ter voorbereiding op een gepland interieuradvies met een binnenhuisadviseur. We vertellen je er graag meer over!

Niets is leuker dan via tijdschriften, woonprogramma’s en social media ideeën opdoen voor een interieur make-over of de inrichting van je nieuwe huis. Ben je serieus aan het nadenken over een nieuwe inrichting of verbouwing, dan helpen we je graag met goed advies. Vanuit woonwensen, maar ook de plattegrond en foto’s van je huis en stalen. Onze binnenhuisadviseurs hebben jarenlange ervaring en weten alles over onze uitgebreide collecties. Wil je zeker weten dat wij alle tijd voor je hebben, plan dan een persoonlijk interieuradvies in. Om je voor te bereiden op je afspraak kun je ideeën opdoen op onze website. Zo krijg je alvast een idee van de woonstijl, kleuren en materialen die je mooi vindt. Op onze website vind je inspiratiemagazines en kun je je eigen moodboard samenstellen met producten uit onze collecties. Ook via de roomplanner kun je alvast producten uitzoeken en passende collecties en kleuren selecteren.


Visualiseer je stijl met een moodboard

Heb je nog geen idee welke woonstijl je mooi vindt, dan is het goed om een moodboard te maken. Door producten, kleuren en trends te visualiseren komt een moodboard ‘tot leven’ en kun je je eerder een voorstelling maken voor je eigen huis. Het leuke van een moodboard is dat je er van alles in kunt verwerken; leef je helemaal uit en kom erachter welke producten je mooi vindt!

Om één of meerdere moodboards te maken kun je je bovenin onze website registreren en direct aan de slag. Maak een bord aan en geef deze een naam en start met visualiseren. Om je bord te vullen kies je een afbeelding uit ons lookbook, upload zelf een foto of voeg deze toe vanaf een andere website.

Roomplanner

Visualiseren in je eigen huis? Met onze roomplanner is dat net echt! Kies een ruimte, opstelling, hoeveelheid en grootte van de ramen en boots je eigen huis na. Nu kun je aan de slag met de NL Label en Luxaflex® producten in de roomplanner. Je vindt alle collecties, varianten en kleuren in de planner. Klik op de producten in de planner om deze te wijzigen, via de icoontjes rechts bovenin wijzig je de ruimte, de opstelling van meubels en zelfs het uitzicht!

Inspiratiemagazines

Op onze website vind je een overzicht van onze Style en Restyle inspiratiemagazines. Ieder kwartaal geven we in Style tips en ideeën voor woonoplossingen. Bijvoorbeeld voor je eerste huis, een verbouwing, onderhoudsvrij wonen of slimme oplossingen. In het uitgebreide Restyle magazine brengen we je jaarlijks op de hoogte van de nieuwste woontrends! Daarnaast lees je interviews met onze leveranciers, het laatste woonnieuws en geven wel veel stijltips. De woonstijlen die we ieder jaar onder de aandacht brengen vind je ook terug onder Inspiratie, net als de magazines. Bekijk ze hier!

Collecties en merken

In het menu-overzicht op onze website zie je welke collecties en merken wij aanbieden. Op de pagina van de specifieke merken en collecties vind je meer informatie over het soort product, de voordelen van de vloer- wand of raamdecoratie en een link naar het lookbook.

Maak voor een persoonlijk interieuradvies een afspraak via onze website of bel ons. Zo weet je zeker dat we alle tijd voor jou alleen hebben.


ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.